0
Your Cart

Pristatymas/ grąžinimas

SIUNTŲ PRISTATYMAS LIETUVOJE

Lietuvoje pristatome siuntas nurodytu adresu per kurjerius į nurodytą Omniva paštomatą. Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI, jei po pritaikytų nuolaidų krepšelio suma sudaro 55 EUR ir daugiau.

Siuntoms, kurių vertė iki 55 EUR siuntimo kaina Lietuvoje – 2,90 eur.

Siuntos Lietuvoje išsiunčiamos ir pristatomos per 1-5 darbo dienas 90 proc. atvejų esant įprastoms visuomenės sąlygoms jos pristatomos per 1-2 d.d. Į paštomatus kurjerių tarnybos pristato ir šeštadieniais. Esant nepalankioms aplinkybėms siuntos gali vėluoti.

Mes bendradarbiaujame su kurjeriais, turime su jais sutartis, bet nuo to momento, kai atiduodame siuntas jiems, nebegalime reguliuoti siuntos kelio ir gauname tą pačią informaciją, kaip ir klientas, užsisakęs produktus. Mes galime tik padėti per savo kurjerių vadybininką pakoreguodami užsakymo informaciją – pvz., jeigu klientas užsakymo metu nurodė blogą buto nr. arba blogai įvedė savo tel. nr. Todėl užtrukus siuntai ar atsitikus kažkokiai kitai aplinkybei, dėl kurios negavote savo siuntos, jūs galite rašyti mums užklausą, kad padėtume atrasti siuntą, ir mes visada padėsime.

Mes esame sąžiningas gamintojas ir iš savo pusės visada padarome viską, kad klientas būtų laimingas ir patenkintas aptarnavimo kokybe. Retkarčiais pasitaiko klaidų, tad labai prašome jūsų supratimo, jas mes būtinai ištaisysime ir kompensuosime patirtą nuostolį. Tačiau jei viską iš savo pusės padarome teisingai, o klientas kalba su mumis necenzūrine, nepagarbia kalba, pasiliekame teisę užblokuoti negarbingai ir negražiai besielgiančių klientų profilius ir neparduoti savo prekių nepaaiškinant priežasties.

Primename, kad pagal LR įstatymus kosmetika nėra grąžinama prekė. Jei įtariate, kad produktas gali netikti jūsų odai, visada rekomenduojame prieš perkant pakuotę išbandyti mėginuką.

SIUNTŲ PRISTATYMAS UŽSIENYJE

Savo prekes siunčiame į visas pasaulio šalis. Siuntas į užsienį Lietuvos Paštui perduodame antradieniais ir ketvirtadieniais. ES šalyse dovanojame nemokamą siuntimą Lietuvos Paštu, kai užsakymo suma viršija 100 EUR.

Pristatymo terminas 1-14 darbo dienų. Pristatymo terminai apskaičiuojami automatiškai pasirinkus kurjerį ir šalį. Siuntų kainos apskaičiuojamos automatiškai nuo krepšelio svorio ir šalies. Kainos į užsienio šalis matomos JB minerals svetainėje susidėjus produkciją į krepšelį ir pasirinkus siuntimo šalį.

Jei kyla klausimų ar nerandate siuntos kainos, rašykite užklausą el. paštu info@jbminerals.com